Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Δημοτικά » Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου;

Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου;

Μάιος 23, 2015 12:21 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ πρωτόγνωρες για την πόλη μας, αναλαμβάνει η νέα Διοίκηση του Δήμου μας.

Σε μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής Αγοράς και των καταστημάτων της και αφύπνισης της αγοραστικής συνείδησης των συμπολιτών μας, η Δημοτική Αρχή με μπροστάρη τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, διένειμε, το πρωί του Σαββάτου 22 Μαΐου 2015, φυλλάδια, μπλουζάκια, μπρασελεδάκια, αλλά και μπαλόνια, με το σύνθημα: «Αγαπώ την Αγορά μου, στηρίζω την Καλλιθέα».

Σίγουρα οι συνδημότες μας ξαφνιάστηκαν ευχάριστα βλέποντας τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και υπαλλήλους του Δήμου, να περπατούν τους δρόμους γύρω και εντός της Κεντρικής Αγοράς της πόλης μας και να τους ενημερώνουν για την προσπάθεια στήριξής της.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη στήριξης των καταστημάτων της πόλης μας, αλλά και η εκδήλωση που αναμένονταν να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου 2015 και από 19:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη, εκεί όπου θα πραγματοποιείτο Γιορτή Γευσιγνωσίας με τη διανομή λαχταριστών εδεσμάτων και πλούσιων μεζέδων.

Η διατύπωση παραπόνων εκ μέρους των Δημοτών, δεν έλειψε βέβαια, με τον Δήμαρχο, υπομονετικά και με διάλογο, να εξηγεί και να ενημερώνει παράλληλα, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Διοίκηση του Δήμου για την επίλυσή τους.

Ήταν ένα εγχείρημα σίγουρα πρωτόγνωρο, που επαναλήφθηκε και το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2015, και ελπίζουμε να επαναληφθεί και για άλλους κοινωφελείς λόγους και σκοπούς.

Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου; Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου; ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ πρωτόγνωρες για την πόλη μας, αναλαμβάνει η νέα Δ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εσύ, αγαπάς την Αγορά σου; ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ πρωτόγνωρες για την πόλη μας, αναλαμβάνει η νέα Δ Rating: 0
scroll to top