Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων (3ο & 8ο)

Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων (3ο & 8ο)

Μάιος 6, 2015 11:34 μμ A+ / A-

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ΒΑΘΜΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγώνες Στίβου

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 ΑΓΩΝΕΣ στίβου πραγματοποιήθηκαν, το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2015, στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών, με τη συμμετοχή των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων Καλλιθέας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας «Γιάννης Γάλλος».

Στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, που ως σκοπό είχε, όχι την ανάδειξη νικητών, αλλά τη διάδοση και ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού, συμμετείχαν μαθήτριες και μαθητές των δύο Σχολείων, οι οποίοι, υπό την εποπτεία εξειδικευμένων προπονητών – εκπαιδευτών, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αγωνιστούν σε αθλήματα ενδεχομένως άγνωστα σε αυτά έως τότε, να διασκεδάσουν, αλλά και να μάθουν για τον τρόπο και τις τεχνικές που απαιτούνται, για την εκτέλεσή τους.

 

 

 

Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων (3ο & 8ο) Reviewed by on . ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ΒΑΘΜΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αγώνες Στίβου ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΑΓΩΝΕΣ στίβου πραγματ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ΒΑΘΜΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αγώνες Στίβου ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΑΓΩΝΕΣ στίβου πραγματ Rating: 0
scroll to top