Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Kallithea Run 2015

Kallithea Run 2015

Απρίλιος 5, 2015 9:05 μμ A+ / A-

O Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και της UNICEF, με τη μορφή δωρεάς μέρους των εσόδων, διοργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, τον 4ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) και την παγκόσμια ομοσπονδία μαραθώνιων διαδρομών με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2015”

Περισσότεροι από 2.500 δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν συνολικά και στις τρείς διαδρομές των 2.500μ., 5.000μ. και 10.000 μέτρων, στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, εκφράζοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και έστειλαν, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, το μήνυμα ότι η πόλη μας μπορεί να γίνει πιο φιλόξενη και ανθρώπινη για τους κατοίκους της.

Τις εκκινήσεις έδωσαν, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος της Επιτίμου Επιτροπής των Αγώνων “Τρέχοντας στην Καλλιθέα κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και Επίτιμο μέλος της Επιτροπής των Αγώνων,  κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, καθώς και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων κ. Παναγιώτης Δημάκος.

 

Kallithea Run 2015 Reviewed by on . O Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (Ε O Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (Ε Rating: 0
scroll to top