Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΕΠΣΑ: Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις

ΕΠΣΑ: Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις

Φεβρουάριος 7, 2015 1:15 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΤΗΝ πατροπαράδοτη πλέον, εορταστική εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς της, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2015, σε γνωστό κεντρικό Αθηναϊκό Ξενοδοχείο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

            Από νωρίς το απόγευμα, όλα ήταν έτοιμα για την κορυφαία εκδήλωση της κορυφαίας Ένωσης της χώρας. Το προσωπικό της Ένωσης είχε φροντίσει έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια. Τα απονεμόμενα κύπελλα και έπαθλα να είναι στην θέση τους, τα τραπέζια των προσκεκλημένων να είναι σωστά αριθμημένα και φυσικά… τα αναμνηστικά ημερολόγια, να είναι έτοιμα προς διάθεση.

Στην εκδήλωση, που ξεκίνησε με λίγη καθυστέρηση λόγω της συνεχούς και αθρόας προσέλευσης των προσκεκλημένων, πρώτος τον λόγο έλαβε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε, μεταξύ άλλων και τους επίσημους προσκεκλημένους από την πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών κ. Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας καλωσορίζω και εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά αφετηρία για την αναγέννηση, την αναδιοργάνωση και την πρόοδο σε όλους του τομείς που δραστηριοποιείστε και πρώτα απ’ όλα, στον Αθλητισμό και το άθλημα που υπηρετούμε, το Ποδόσφαιρο.

            Με τη σημερινή συμμετοχή σας, αποδεικνύουμε τη δύναμη που διαθέτει το αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

            Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί έναν θεσμό. Για τον λόγο αυτό, η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, επέλεξε (παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις δύσκολες οικονομικές δυνατότητές της), να εξακολουθεί να προσδίδει ξεχωριστή λαμπρότητα σε αυτή την συνάντησή μας, αφενός για να τονίσουμε την σημασία και τον συμβολισμό της, αφετέρου, για να δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό της δράσης μας και να παρουσιάσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά.

Παρά το έντονο γηπεδικό πρόβλημα, ιδιαίτερα στον Δήμο της Αθήνας, διοργανώνουμε πέντε χιλιάδες (5.000) περίπου αγώνες.

            Καλλιεργούμε το άθλημα του ποδοσφαίρου με έμφαση στις Υποδομές και στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ.Α. και τις Εθνικές μας Ομάδες. Από τις Μικτές μας ομάδες, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν επανδρώσει τις Εθνικές μας ομάδες.

            Η Μικτή μας Ομάδα ΝΕΩΝ, κατέκτησε, την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, για άλλη μια φορά, την πρώτη (1η) θέση στον Όμιλό της. Επίσης, τη φετινή περίοδο, οι Μικτές μας ομάδες ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ, κατέλαβαν την πρώτη (1η) θέση στους Ομίλους.

            Όλα όσα έγιναν από την Ένωσή μας, το 2014, δεν δημιουργήθηκαν μέσα σε μία ημέρα και χρειάστηκε η προσπάθεια πολλών ανθρώπων και παραγόντων. Θέλω, λοιπόν, από το βήμα αυτό, να ευχαριστήσω αυτούς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της Διοίκησής μας για να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο της και ιδίως τους παράγοντες των ομάδων, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, το προσωπικό της Ε.Π.Σ.Α. και τους δημοσιογράφους που προβάλλουν το έργο μας.

            Είναι σε όλους γνωστές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων πέντε (5) χρόνων, έχουν πλήξει και τον χώρο μας. Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στέκεται στα πόδια του και τις δύσκολες αυτές στιγμές συντηρεί και διατηρεί τα ερασιτεχνικά σωματεία από το υστέρημά του, για να μην χάσουν την χαρά, την ελπίδα και το δικαίωμα στην άθληση τα εκατόν πενήντα (150) αθλούμενα παιδιά που έχει το κάθε σωματείο μας».

            Επίσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Γαβριήλ Παπαδόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, αλλά και ο εκπρόσωπος του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, κ. Ιούλιος Συναδινός.

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών, ακολούθησε η βράβευση των σωματείων που διακρίθηκαν κατά την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά 2013 – 2014, παραγόντων σωματείων της Ένωσης, για την πολοποίκιλη προσφορά τους, ποδοσφαιριστών που παράλληλα με την αγωνιστική τους δράση, εισήχθησαν σε Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, αλλά και των παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών, Μίμη Δομάζου, Πέτρου Καραβίτη και Βασίλη Λάκη.

Και του χρόνου.

Ο τιμώμενος Μίμης Δομάζος, στο βήμα του ομιλητή.

ΕΠΣΑ: Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ πατροπαράδοτη πλέον, εορταστική εκδήλωση κοπής ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Κοπή της Βασιλόπιτας με βραβεύσεις ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ πατροπαράδοτη πλέον, εορταστική εκδήλωση κοπής Rating: 0
scroll to top