Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!!

Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!!

Φεβρουάριος 2, 2015 1:06 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΜΕΤΑΞΥ μας… έγινε χαμός το μεσημέρι της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2015. Πού; Μα στη γνωστή κοσμική ταβέρνα στο όμορο Μοσχάτο, το «στέκι» πλέον, εκεί όπου τα δύο αδελφά ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας, ο Φοίνικας Καλλιθέας και ο Ολυμπιακός Καλλιθέας, μέσω των Διοικητικών τους Συμβουλίων, κάλεσαν τους πολυπληθείς φίλους και μέλη τους να διασκεδάσουν και να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς.

Στον ετήσιο χορό των δύο αγαπητών Συλλόγων μας, όλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ποδοσφαιριστές, γονείς, μέλη και φίλοι, τόσο του Φοίνικα όσο και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, γέμισαν ασφυκτικά το μικρό, για την περίσταση, μαγαζί με τα πλούσια εδέσματα και την καταπληκτική μουσική και, όλοι μαζί, πέρασαν τέσσερις και πλέον ώρες γεμάτες με αστείρευτο κέφι και ξεγνοιασιά.

Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από φιλική, γιατί όχι, οικογενειακή, και σίγουρα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων με τον κοινό Πρόεδρο, τον αεικίνητο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του Χορού, θα πρέπει να νοιώθουν πλήρως ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, ξεφάντωσαν με την ψυχή τους και έφυγαν αποκομίζοντας αξέχαστες στιγμές χαράς. Βέβαια,  τόσο ο Εκδότης της εφημερίδος μας, όσο και οι Προπονητές των δύο Συλλόγων, ως πιο τυχεροί – μαζί με τα άτομα που κέρδισαν στην λαχειοφόρο αγορά – έφυγαν και με μία… κούπα ανά χείρας, προσφορά του ένθερμου φίλου των σωματείων κ. Χρήστου Γιαννακούλη, που αποτελεί, πλέον, γλυκιά ανάμνηση του αλησμόνητου αυτού μεσημεριού.

Και του χρόνου.

Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!! Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!! ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ μας… έγινε χαμός το μεσημέρι τη Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεταξύ μας… έγινε χαμός!!! ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ μας… έγινε χαμός το μεσημέρι τη Rating: 0
scroll to top