Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Φεβρουάριος 25, 2015 1:34 μμ A+ / A-

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ξεφάντωμα σε κάθε γωνιά της πόλης

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ πρώτη φορά, έπειτα από τουλάχιστον 17 έτη, η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων, έτσι ώστε οι Δημότες, κάθε ηλικίας, να εορτάσουν τις φετινές Απόκριες.

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου 14 & 15 Φεβρουαρίου 2015 και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την πρώτη ημέρα, με πολύ κρύο και συνεχή βροχόπτωση, στην Πλατεία Δαβάκη διοργανώθηκε παιδικό πάρτι, με την συμμετοχή των αγαπημένων ηρώων των μικρών παιδιών από το κανάλι Nickelodeon, της Ντόρας της Εξερευνήτριας, του Μπομπ του Σφουγγαράκη, του Πάτρικ του Αστερία, αλλά και του νεανικού συγκροτήματος Ριγέ, με τους οποίους φωτογραφήθηκαν άπαντες.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους, πέρασαν πολλές ώρες γεμάτες διασκέδαση και ξεγνοιασιά, συμμετέχοντας ενεργά, με τους ταχυδακτυλουργούς, τους κλόουν, τα μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, με το  γαϊτανάκι, με την ζωγραφική και το face painting, αλλά και με χορό, ξέφρενο χορό, με παλιά αγαπημένα ξένα τραγούδια σχετικά με τις Απόκριες, αλλά και με το καταπληκτικό εφηβικό συγκρότημα των Ριγέ, οι οποίοι «ξεσήκωσαν», στην κυριολεξία, μικρούς και μεγάλους.

Ανάμεσά τους, διακρίναμε, ένα με τον κόσμο, τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Γιώργο Κυριακόπουλο και Μανώλη Κωστάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Κοντό και πολλούς νυν και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους.

Και η διασκέδαση δεν τελείωσε εκεί. Το απόγευμα της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015, ήταν η σειρά των μεγάλων να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, αυτή τη φορά στην Πλατεία Κύπρου, όπου διοργανώθηκε καταπληκτικό disco party by boom boom.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, λικνίστηκαν στους χορούς της αγαπημένης, για πολλούς από εμάς, μουσικής, που κυριάρχησε, τις δεκαετίες του 70’ και του 80’.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ», δόθηκε αποκριάτικη συναυλία, με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, καθώς και με τη συμμετοχή των Σχολών Πνευστών και Κρουστών της.

Ακολούθως, το πρωί της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2015, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, την… σκυτάλη έλαβε η Εθνική Λυρική Σκηνή, με μία καταπληκτική ομολογουμένως συναυλία, ενώ το απόγευμα, στον πεζόδρομο του Δημαρχείου, υπήρξε αποκριάτικο ξεφάντωμα, με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Τέλος, ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου 2015, στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής, στον χώρο του πρώην Ιπποδρόμου, εορτάστηκαν τα Κούλουμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, αλλά και με την παροχή, σε όλους, πλούσιων εδεσμάτων.

Πραγματικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νέα Δημοτική Αρχή της πόλης μας, η οποία αθόρυβα, αλλά δημιουργικά, δουλεύει για το σύνολο των δημοτών της και δείχνει, με τον καλύτερο τρόπο, πως πρέπει να εορτάζονται οι Απόκριες και τα Κούλουμα.

Και του χρόνου!!!




 

 

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ξεφάντωμα σε κάθε γωνιά της πόλης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ πρώτη φορά, έπειτα από τουλάχιστον 17 έτη, η Δημοτική Αρχή τ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ξεφάντωμα σε κάθε γωνιά της πόλης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ πρώτη φορά, έπειτα από τουλάχιστον 17 έτη, η Δημοτική Αρχή τ Rating: 0
scroll to top