Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Κοπή της Βασιλόπιτας

Κοπή της Βασιλόπιτας

Ιανουάριος 29, 2015 12:31 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή της Βασιλόπιτας

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΣΕ μία κατάμεστη από φίλους και μέλη των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών Συλλόγων της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας και του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου 2015, η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας.

Πρώτος τον λόγο έλαβε, ο Πρόεδρος των δύο ιστορικών ποδοσφαιρικών σωματείων κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αμέσως μετά, προβλήθηκε, σε video wall, μια ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Φοίνικα Καλλιθέας, το μακρινό 1924 έως τις μέρες μας και αντίστοιχα του Ολυμπιακού Καλλιθέας, από το 1993 έως σήμερα, σε επιμέλεια του εκδότη μας κ. Αναστάσιου  Ράντου.

Το βίντεο με την ιστορία του Φοίνικα Καλλιθέας, από το μακρινό 1924 έως σήμερα, σε επιμέλεια του εκδότη – δημοσιογράφου Τάσου Ράντου, το οποίο προβλήθηκε στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Φοίνικα, στις 18 Ιανουαρίου 2015

Μία μικρή παράλειψη με την μη ύπαρξη εξωτερικών ηχείων για να ακούγεται καλά ο ήχος από το βίντεο, ευτυχώς διορθώθηκε, στο μέτρο του δυνατού, από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος εκτέλεσε και  χρέη παρουσιαστή – ομιλητή για την περίσταση. Το βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στο Facebook του Συλλόγου και στο Youtube και υπάρχει η δυνατότητα να το δουν όλοι όσοι το επιθυμούν και ήδη έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια.

Μετά τη λήξη του 30λεπτου περίπου, σε διάρκεια βίντεο με την ιστορία των δύο Συλλόγων, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι πάντα είναι κοντά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Φοίνικα και τον Ολυμπιακό Καλλιθέας,  αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλαν προ ολίγων μηνών, από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος των δύο συλλόγων, για την σωτηρία του υπάρχοντος γηπέδου στον χώρο της παραλίας των Τζιτζιφιών, έτσι ώστε ο Φοίνικας Καλλιθέας – το παλαιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας, να έχει για πάντα την έδρα του. Αξίζουν αναφοράς και τα θερμά λόγια του κ. Δημάρχου προς τον Εκδότη της εφημερίδος μας, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, μαζί με τον πατέρα του, για την διάσωση και ανάδειξη της ιστορίας, όχι μόνο του Φοίνικα Καλλιθέας, αλλά και της ίδιας της πόλης μας.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Μετά το πέρας των σύντομων ομιλιών και αφού πρώτα τιμήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, με απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, για την πολυποίκιλη προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο Σάλας,  πραγματοποιήθηκε η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας των δύο ιδιαίτερα αγαπητών Συλλόγων της πόλης μας, από τον Πρόεδρό τους κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, όπου τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης και οι ποδοσφαιριστές Αρμάντο Αντέμι και Χριστόφορος Κιοκάϊ.

Την εκδήλωση τίμησαν την παρουσία τους, εκτός των προαναφερομένων, το σύνολο των Αντιδημάρχων του Δήμου Καλλιθέας, η Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Μανώλης Κωστάκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος ΚουτσογιάννηςΠαναγιώτης Κοττέας και Ιωάννης Εμιριζάς.

            Μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά προς όλους, στο φουαγιέ της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Και του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος,

με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοίνικα Καλλιθέας.

 

 

Κοπή της Βασιλόπιτας Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή της Βασιλόπιτας ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ μία κατάμεστη από φίλους και Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή της Βασιλόπιτας ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ μία κατάμεστη από φίλους και Rating: 0

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή της Βασιλόπιτας

scroll to top